Pakettiautot

PakuKympillä vuokraaminen on helppoa

Tutustu PakuKympillä - ajoneuvoihimme!

Tarjoamme erikokoisia pakettiautoja, jotka sopivat monenlaisiin kuljetustarpeisiin sekä helppoon, että edulliseen liikkumiseen.
Ylpeänä esittelemme Ford Transit -sarjan pakettiautomme ja tarkemmat tiedot tällä sivulla.

HUOM! Annetut mitat ovat tavaratilan mitat.
Mitat voivat hieman poiketa annetuista tiedoista, johtuen autojen merkistä ja mallista.
Kuvissa uusimpien mallien mitat.6 m³ Pakettiauto

Pituus: 245 cm
Leveys:
175 cm
Korkeus: 145 cm
Tilavuus: 6 m³

Tämä kompakti pakettiauto on täydellinen valinta pienempiin kuljetuksiin, esimerkiksi muuttoihin tai tavaroiden siirtelyyn.
Vaikka koko on pieni, sen tehokas tilankäyttö tekee siitä erittäin käytännöllisen.8 m³ Pakettiauto

Pituus: 250 cm
Leveys: 175 cm
Korkeus: min. 175 cm
Tilavuus: 8 m³

Tämä keskikokoinen pakettiauto tarjoaa hieman enemmän tilaa ja joustavuutta kuljetuksiin. Se soveltuu hyvin esimerkiksi suurempien huonekalujen tai tavaralastien siirtämiseen.10 m³ Pakettiauto

Pituus: min. 280cm
Leveys: 175 cm
Korkeus: min. 175 cm
Tilavuus: 10 m³

Tarvitsetko vielä enemmän tilaa? Tämä pakettiauto vastaa tarpeisiisi tarjoten vielä suuremman tilavuuden. Se on oivallinen valinta esimerkiksi muuttoihin tai suurempien tavaralastien kuljettamiseen.12 m³ Pakettiauto

Pituus: min. 300cm
Leveys: 175 cm
Korkeus: min. 180 cm
Tilavuus:
12 m³

Tämä tilava pakettiauto on suunniteltu suurten tavaralastien kuljetukseen. Se tarjoaa runsaasti tilaa ja on ihanteellinen vaihtoehto esimerkiksi yritysten kuljetustarpeisiin tai suurempien tavarantoimitusten hoitamiseen.

Mercedes-Benz A- ja B-sarjan henkilöautot

Tarjoamme myös laadukkaita henkilöautoja Mercedes-Benzin A- ja B-sarjasta. Nämä autot yhdistävät tyylikkään muotoilun, korkean turvallisuustason ja ajomukavuuden.

Olipa kuljetustarpeesi suuri tai pieni, PakuKympiltä löydät sopivan ajoneuvon. Kaikki ajoneuvomme ovat säännöllisesti huollettuja ja hyvin varusteltuja, jotta voit luottaa niiden toimivuuteen ja turvallisuuteen. Meidän tehtävämme on helpottaa liikkumistasi ja tehdä kuljetuksistasi sujuvia ja mukavia. Ja tämä kaikki vielä edullisesti!

5 € / tunti - 50 € / vuorokausi