PakuKympillä Oy:n tuki Ukrainalle

PakuKympillä vuokraaminen on helppoa

PakuKympillä autot suorittavat tärkeää
tehtävää Ukrainan rintamalla

Espoolainen perheyritys PakuKympillä Oy on osallistunut ukrainalaisten auttamiseen Venäjän hyökkäyksen alusta alkaen.
Alussa yhtiö antoi autojaan avustustarvikkeiden kerääjien tarpeisiin Suomessa.
Viime marraskuussa apu laajeni uudelle tasolle, kun yritys luovutti ensimmäiset pakettiautot ukrainalaiselle yhteistyökumppanille toimitettavaksi edelleen Ukrainan armeijalle.

Tuen alkamisesta olemme luovuttaneet 26 pakettiautoa, henkilöautoja ja yli 500 pakettiauton vahvistettua rengasta. Olemme saaneet Ukrainasta runsaasti kuvamateriaalia autojemme käytöstä ja lisäksi sotilaiden rintamallatekemiä lahjoja kiitokseksi avustamme, kertoo PakuKympillä Oy:n toimitusjohtaja Hannu Tiila.SUOMENOJAN Ukraina-apu helmikuussa 2022

PakuKympillä -autoilla kerättiin ruokaa ja tavaroita pääkaupunkiseudulla edelleen jaettavaksi Suomeen saapuneiden ukrainalaisten tukemiseksi ja Ukrainaan toimitettavaksi.Ensimmäisiä PakuKympillä pakettiautoja Bakhmutin alueelleSuomalaisen yrittäjän toimittamia pakettiautoja on toimitettu Ukrainaan 25. marraskuuta 2023 lähtien muun muassa: Ukrainan armeijan alueellisten puolustusvoimien 241. prikaati (TDF Kiovassa), 93. prikaati " Kholodny Jar", 25. ilmavoimien prikaati ja 112. alueellisten puolustusvoimien prikaatille.PakuKympillä Oy ja sen omistaja Hannu Tiila lahjoittaa 17 pakettiautoa Ukrainan armeijalle

Ukrainalaisten lehtien artikkeleita maaliskuussa 2024 PakuKympillä Oy:n ja muiden lahjoittamasta tärkeästä avusta Suomesta Ukrainaan. Luotettavat yhteistyökumppanit ja ukrainalainen hyväntekeväisyysjärjestö Free in Spirit varmistavat, että apu menee luotettavasti perille ja rintamalle.

Ukrainan sotilaat kiittää suomalaista yrittäjää Hannu Tiilaa: PakuKympillä - tuki on meille erittäin tärkeää. Erityisesti aluepuolustusvoimien 241. erillisprikaatille (TDF Kyiv). Nämä pakettiautot eivät toimi taustavoimissa, vaan täyttävät tehtävänsä rintamalla. Joitakin niistä käytetään evakuointiin. Joitakin käytetään ammusten ja kranaattien kuljettamiseen. Kuljetustarve on suurta ja jatkuvaa kaikilla rintamilla, joka ei menetä merkitystään.

Ukrainan armeijalle ja erityisesti Ukrainan asevoimien aluepuolustusvoimien 109. erillisprikaatin 104. pataljoonan tervehdyksellä varustettu Suomen lippu, joka on allekirjoitettu Bakhmutissa kertoo suomalaisten tukijoiden ja mm. PakuKympillä Oy:n luovuttaman tuen tärkeydestä rintamalla.

Rintamalla käsityönä tehty lahja,
lamppu venäläisen kiväärin lippaasta ja aseenosistaPohjaan on kaiverrettu kiitosteksti Ukrainan armeijalta.


Tykinhylsy rintamalta: 17 panssariprikaatin tervehdys Ukrainasta

Vasemmalla  tykinhylsy.
Oikealla hylsy kiillotettuna ja laserleikattu kiitostekstillä odottaa pääsyä Suomeen.


PakuKympillä Oy:
On hienoa että asiakkaitamme hyvin palvelleet PakuKympillä autot pääsevät tekemään vielä suurimman palveluksen Ukrainan armeijassa ukrainalaisten hyväksi.