Uutiset

PakuKympillä Oy tukee nuorisoliikuntaa

SB Vantaan P17 edustusjoukkue on tiivistetty joukkue 2018 perustetusta 2006-syntyneiden poikien kilpajoukkueesta.

Joukkue on aloittanut toimintansa keväällä 2020 ja se koostuu 20 pelaajasta, joista suuri osa on aloittanut harrastuksen jo SB Vantaan salibandykerhoista sekä G-junioreista.

Ajan myötä joukkueeseen on liittynyt muutamia uusia pelaajia muista seuroista.

Joukkue on hyvähenkinen ja tiivis yhteisö.

Joukkue pelaa kaudella 2022-2023 valtakunnallista P17 sarjaa

PakuKympillä kasvaa myötätuulessa - nostamatta vuokraushintoja

Tiedote 16.6.2022 Julkaisuvapaa heti

PakuKympillä jatkaa myötätuulessa
Autovuokraamo PakuKympillä Oy jatkaa positiivista kasvuaan. Päättyneellä tilikaudella liikevaihtomme oli 1 735 000 €, jossa on kasvua edelliseen tilikauteemme 8,4 %. Liikevoittoa kertyi 39 500 € ja yrityksemme työllisti 6 henkilöä.


Korona-aikana olemme kannattavasti kasvattaneet liikevaihtoamme. Huhtikuussa ylitimme merkittävän luvun yrityksemme historiassa, kun olemme nyt vuokranneet autoja jo yli 250 000 kertaa. PakuKympillä Oy on investoinut viime vuosina vahvasti automaatioon. Vuokraus hoidetaan netissä ja avaimet asiakas saa avainautomaatista. Tehokkuuden myötä olemme voineet pitää kiinni asiakaslupauksestamme ja tarjota alan edullisimmat hinnat.


Yleisen hintatason nyt voimakkaasti noustessa me emme nosta vuokraushintojamme.

PakuKympillä haluaa kulkea vastavirtaan yhteiskunnassa vallitsevassa hintojen nousupaineessa asiakkaidemme säästöksi ja hyödyksi.

Nyt tarjoammekin aamupäivällä pakettiauton vuokraajalle yhden ilmaisen bonustunnin kahden tunnin vuokrauksesta ja kaksi ilmaista bonustuntia neljän tunnin vuokrauksesta. Ajatuksemme on myös tällä tavalla siirtää toimintamme tehostamisesta, automatisoinnista ja kulujen karsimisesta säästyvät rahat asiakkaidemme hyväksi.


Uutuutena laajennamme tänä kesänä myös henkilöautojen vuokraamiseen.

Uusimman toimipisteemme avasimme keväällä Kauppakeskus Graniin, Kauniaisten keskustaan, ja tällä hetkellä meillä on pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 14 PakuKympillä kauppakeskustoimipistettä.


Vastaan kaikkiin kysymyksiin mielelläni.

Ystävällisin terveisin

Hannu Tiila
Toimitusjohtaja

Kalustomme uudistuu

Aloitimme pakettiautojen vuokrauspalvelun Espoon Entressen kauppakeskuksesta 2015. Palvelumme suosio yllätti meidät jo heti alusta lähtien.

Erittäin kilpailukykyiselle ja helpolle palvelullemme on suuri tarve. Kasvumme onkin viime vuosina pitänyt meidät kiireisinä.

Kauppakeskustoimipisteidemme määrää pääkaupunkiseudulla olemme kasvattanut yhdestä kolmeentoista. Toimipisteemme ovat pääosin itsepalvelutyyppisiä ja sijaitsevat erittäin hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella isoissa asiakkaillemme tutuissa kauppakeskuksissa.

Samaan aikaan autokalustomme määrä on kasvanut huomattavasti. Näin voimme tarjota asiakkaillemme paremman palveluiden saatavuuden.

Parantaaksemme palveluamme olemme yhtenäistäneet koko vuokrakalustomme.

Kalustomme siisteydestä ja ylläpidosta vastaa paikallinen yhteistyökumppani. Poistamme käytöstämme yli 40 palvelleinta vuokra-autoamme sekä korvaamme ne uusimmilla Ford Transit malleilla. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön luotettavia 6-14m3 Ford Transit -merkkisiä pakettiautoja.

Varausjärjestelmän kehitystyön päivityksen myötä asiakas voi valita ja saa tarvitsemansa 6-14 m3 kokoluokan autoistamme tarpeeseen sopivimman, huomioiden paremmin tavaramäärän sekä mm. matalampien tilojen vaatimukset. Kehitämme PakuKympillä.fi palveluamme joka saralla asiakkaiden tyytyväisyyden-, palvelun helppouden ja autojen ylläpidon parantamiseksi.

Kampanjat

Älä maksa liikaa! On alusta lähtien ollut johtoajatuksena pakettiauton vuokrauksessamme. Tavoitteemme on aina ollut tarjota markkinoiden halvinta pakettiautonvuokrauspalvelua asiakkaillemme. Olemme mielestämme onnistuneet siinä hyvin.

Pakumme ovat olleet kovassa käytössä ja se on näkynyt vaikkapa kuhmuina autojen kyljissä tai sivuoven lukituksina. Kalusto on ollut vanhaa ja tämäkin on toisinaan näkynyt saamassamme palautteessa. Kalustoa on uusittu vauhdilla ja asiakaspalvelua on parannettu. Ja lupauksessamme halvasta vuokrapakusta olemme pysyneet – Paku Kympillä!

Asiakkaidemme iloksi ja yllätykseksi olemme viime viikkoina aloittaneet kaksi uutta kampanjaa, jotka ovat voimassa arkipäivinä ja kestävät ainakin talvikauden 2021-2022. PakuKympillä BonustuntiTM ja PakuKympillä TuplabonustuntiTM tarjoavat vieläkin edullisempaa vaihtoehtoa lyhytaikaiseen pakettiauton vuokraukseen. Niille asiakkaillemme, joille lyhytaikainen vuokraus klo 9-15 välillä onnistuu, nämä kampanjat ovat todella edullisia.

Muistathan, että suuri osa autoista on saatavilla lämpimistä sisätiloista

Legendaarinen jazzklubi storyville pelastui yksityisten osakkeenostajien ansiosta tapasin vaimoni siellä

Helsinkiläinen jazzklubi Storyville selviää pahimman koronakriisin yli onnistuneen osakeannin avulla.

Ruokalahjoitus

PakuKympillä.fi tukee RUOKALAHJOITUS-HELSINKI -palvelun toimintaa antamalla erityisteipatut jakelu- ja keräysautot palvelun käyttöön eri puolille Helsinkiä.

Ruokalahjoitus- Helsinki on vapaaehtoistyöhön perustuva avustuspalvelu, tukea tarvitsevien ihmisten auttamiseksi, ja ottaa vastaan lahjoituksina ruokakasseja jaettavaksi sekä pieniltä että suurilta yrityksiltä.

Toiminnan avauksena on alkanut Kriisiruoka- kampanja joka toteutetaan 18.5. - 17.6.2020 välisenä aikana.

Kampanja päättyy Juhannusviikolla 17.6.2020 tapahtumaan Helsingin Hakaniemen torilla johon PakuKympillä.fi osallistuu mm. lahjoittamalla yli 100 kuivatuotekassia Kriisiruoka- kampanjaan jaettavaksi.

Haluamme helpottaa, tukea ja auttaa apua tarvitsevia ihmisiä ja perheitä tänä monin tavoin meille kaikille vaikeana poikkeusaikana.

PakuKympillä Oy