Vahinkoilmoitus

Vahinko voi sattua odottamatta

Näin toimit vahingon sattuessa

PakuKympillä auttaa sinua hoitamaan vahinkotilanteen mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti. Turvallisuutesi ja hyvinvointisi ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja me teemme kaikkemme varmistaaksemme, että vahinkotilanteeseen liittyvät asiat hoidetaan asianmukaisesti ja ammattitaitoisesti.

Alla on selkeät ohjeet siitä, mitä tulee tehdä, jos vahinko sattuu PakuKympillä vuokrauksesi aikana. Nämä ohjeet on suunniteltu auttamaan sinua toimimaan järkevästi ja tehokkaasti, jotta voimme tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla.


1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi vahingon havaittuasi. Tilanne voi olla stressaava, mutta ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua tilanteen haltuunotossa. Voit soittaa meille 010 309 3090, niin pyrimme parhaamme mukaan selvittämään tapahtumaa.

2. Kerää tärkeät tiedot

Kun olet varmistanut turvallisuutesi, pyri keräämään kaikki tarvittavat tiedot vahinkotilanteesta. Jos tapahtumaan liittyy toinen osapuoli, huolehdi siitä, että kirjaat ylös hänen yhteystietonsa, kuten nimen, puhelinnumeron ja osoitteen. Näin varmistamme, että voimme pitää yhteyttä heihin tarvittaessa.

3. Dokumentoi vahinko

Valokuvat voivat kertoa enemmän kuin tuhat sanaa, joten muista ottaa selkeät kuvat tapahtuneesta vahingosta ja kaikista mahdollisista vaurioista. Tämä auttaa meitä ymmärtämään tilanteen paremmin ja nopeuttamaan vahinkoilmoituksen käsittelyprosessia.

4. Lähetä kuvat ja vahinkokertomus

Kun olet kerännyt tarvittavat tiedot ja dokumentoinut vahingon, lähetä meille kuvat ja lyhyt kertomus siitä, mitä tapahtui. Voit tehdä tämän helposti sähköpostitse osoitteeseen info@pakukympilla.fi. Muista mainita viestissäsi vuokrauksen varausnumero, nimesi, mahdollisen toisen osapuolen tiedot (henkilötunnus, rekisterinumero & puhelinnumero) ja päivämäärä. Liitä kuvat mukaan sähköpostiin. Tarvitsemme nämä tiedot, jotta prosessi etenee asianmukaisesti.

5. Asiantuntijamme saattaa ottaa sinuun yhteyttä

Kun olemme vastaanottaneet vahinkoilmoituksesi ja saaneet tarvittavat tiedot tilanteesta, asiantuntijamme ryhtyvät käsittelemään tapausta. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisten toimenpiteiden suhteen. Haluamme varmistaa, että tilanne saadaan ratkaistua kaikille osapuolille mahdollisimman sujuvasti ja reilusti.